Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klädsam morgonrodnad



I skuggan av en
nattfjäril slumrar lusten
begäret vaknar
dagen får en ny mening
tillfreds av gryningsljuset




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-12-11 17:55



Bookmark and Share


  Anna*
Suverän titel till den texten! Bra!
2010-12-12

  stella
Bara helt enastående!
2010-12-11

  Tini Tut
Vackert.
2010-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP