Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
05.12.02
18.30   



vemodstrall


är det långt till närmsta gård
för nu biter kölden hård
i min kind frostgrepp svår
än är det långt till vår

väggrind öppna dig
för mig långt i natt
än pulserar jag
mitt hjärta matt

så min lilla fot
ta stegen vida
blick så klar
vila stjärnor mot

säg är du där i mörkret
söker du ljus i natt
håll dig fast vid stigen
låt ljuset lys din väg

här är kallt
nu faller allt
snö innanför kragen
än är det långt till dagen




Prosa (Fabel/Saga) av Tobias Hedlund
Läst 866 gånger
Publicerad 2005-12-05 03:06



Bookmark and Share


  Ki
snön ligger vit på taken, endast.......

....DU lyckas
gång på gång
att smekande
slå till
där
i solarplexus

Endast du!

så vila då
stjärnor
mot din blick
!
2005-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund