Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hoppas jag kommer vakna och du kommer sitta där

Jag har svårt att släppa dig
Jag har svårt att räkna bort dig när vi ska äta
Jag har svårt att inte prata med dig när ingen hör

Jag tror du kommer sitta i soffan när jag kommer hem
Jag tror du kommer brotta ner mig när jag tar den sista glassen
Jag tror du kommer skratta när jag tittar på den där filmen du älskar

Jag får höra att jag måste släppa dig
Jag får höra att jag måste sluta duka bordet för dig
Jag får höra att jag måste hitta nya filmer

Jag hoppas jag kommer vakna och du kommer sitta där
Jag hoppas jag kommer vakna och har bara sovit mig igenom den där matte lektionen i sexan
Jag hoppas jag kommer vakna av ditt skratt när jag pratar i sömnen




Fri vers av Julia Vivvi
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-14 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Vivvi
Julia Vivvi

Mina favoriter
'Kärlek, ljuva kärlek'