Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UTOPI



Spegel spegel på väggen där --- Vem tror du att du egentligen är ?

Du gör mig ledsen jag tappar hoppet !

Men så blir det väl i långa loppet ?








Fri vers av beli
Läst 296 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-15 16:51



Bookmark and Share


  aol
nej man kommer in i andra lugnare faser,
2010-12-16

  Tini Tut
Haha nejdå, man blir vackrare ju äldre man blir. Tänk bara på ett gammalt skolkort, man såg ju inte riktigt klok ut.
2010-12-15
  > Nästa text
< Föregående

beli
beli