Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
05.12.05
03.48



vandring


tvenne fagre unge män
gingo över kullelän
det var vår i hår –
dan vind slog runt

deras ben gick av
egen kraft
löshet i jorden




Fri vers av Nightngale
Läst 222 gånger
Publicerad 2005-12-05 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale