Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påverkan.


Jag ångrar ingenting,

jag sörjer inte tiden

och bitterheten har lämnat mig för länge sen;

utan den tiden skulle jag aldrig vara den människa jag är idag.




Fri vers (Fri form) av Cosmonova
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-16 02:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cosmonova
Cosmonova