Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikten stämmer inte överens med tiden.



Orden ljuder från din mun, med en förståelse och avslappnad ton.

Orden förtäljer dess avskalade och nakna sanning som har pågått i en alltför lång tid. Ångesten hade dig men nu är den borta.

Sanningen är här och du säger dessa ord,

i en tid som borde ha varit för länge sen.




Fri vers av Cosmonova
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-16 03:02



Bookmark and Share


  Junitvillingen
..."i en tid som borde ha varit för länge sen"...den meningen griper verkligen tag & säger egentligen allt...gripande!
2010-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Cosmonova
Cosmonova