Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glädje är något man delar med sig av en anledning.



Vännen sitter framför mig med glittrande ögon och berättar

om hennes period av lycka,
hon aldrig upplevt innan.


Hennes lycka lämnar en lätt berusning på min själ..




Fri vers av Cosmonova
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-16 03:05



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Delad glädje är dubbel glädje - att bli lyckligt berusad för någon annans skull, det är äkta vänskap det.
2010-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Cosmonova
Cosmonova