Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sökandet efter bekräftelse kan sluta på två vis..




.. och hon sökte det vi alla söker i livet. Kärlek.


Det mesta i hennes liv gick fel. Hennes tragiska slut och ensamhet grundar sig från hennes unga barndomsliv i psykisk och fysisk våld.

Jag vill minnas henne som bäst,
när hon knackade på min dörr, som liten, och skrek "Plockepinn!!"




Fri vers av Cosmonova
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-16 03:10



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Ojjj...stark text där slutet berör riktigt på djupet. Ett litet barns iver & glädje över Plockepinn...ja, vad vet vi om hur livet gestaltar sig fortsättningsvis...
2010-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Cosmonova
Cosmonova