Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vän en gång sa... "Vad vill du ha av honom?" Vilket fick mig att undra vad jag ville ha ut av livet... Detta var vad jag fick fram...


Du vet inte vem jag är

Du vet inte vem jag är
Det vet inte jag heller
Du vet vem du är
Du vet vem du vill vara med
Du vet vad du ska söka efter

Det bara känns som om alla vet;
vem dom är
vem dom vill bli
vad dom vill göra
vem dom vill göra det med

"Vad vill du ha av honom?"
Ja vad vill jag ha av honom?
Vad vill jag ha av dig?
Vad vill jag ha av nån?
Av alla?

Vad vill ja ha av mig själv?

Vill jag du ska vara lycklig?
Eller vill jag du ska vara lycklig med mig?




Fri vers av Julia Vivvi
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-16 15:23



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Otroligt bra skrivet!
Texten skapar många tankar ...
2010-12-20

    ej medlem längre
Livet kan nog inte bli annat än vad man själv gör det till, även om man gärna romantiserar om ödets ironier och allt sånt där. Och det som aldrig fått kämpa för kommer heller aldrig kännas värdefullt. Kanske formas vi mest och bäst genom alla tuffa tider? Men vad fan vet jag. Bra text, hur som helst. //F.
2010-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Julia Vivvi
Julia Vivvi

Mina favoriter
'Kärlek, ljuva kärlek'