Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sista önskan



Jag vill inte ha
något kors eller sten på
min grav bara en
enkel vandringsstav som stöd
på min fortsatta resa




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2010-12-17 21:33



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
det här säger ju precis allting om hur det ska vara.
Helt perfekt. en fortsättning.
2010-12-19

  L I V
UNDERBART ! ! !
2010-12-19

  Gunwale VIP
Det hoppas man att alla får!!
2010-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP