Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill bara säga hej då

Väggens mjuka inburande
kan göra dig galen

vilket kan vara andledningen
till vart du är

Kulans kalla vidröring
kan lugna ner ditt inre

medas alla du känner
tittar bort mot havet

Knivens skarpa udd
kan ta bort dem största av alla plågor

hoppas du när smärtan
bara blir värra på båda håll

Höjdens visa fall
får dig känna dig fri

medans du blir galen
för alla ord säger nej! Stoppa!

Fast att alla blickar säger yay! Hoppa!




Fri vers av Julia Vivvi
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-17 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Vivvi
Julia Vivvi

Mina favoriter
'Kärlek, ljuva kärlek'