Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drunknar i din blick



Vad ögat ser är
bara en del resten göms
mellan raderna
när du ler anar jag din
gråt som ligger i försåt




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-18 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP