Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorat ögonblick



Ett spår korsar ett
annat ett möjligt möte
gick spårlöst förbi




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-19 14:59



Bookmark and Share


  * MARY *
gilla.....
2010-12-19

  Gunwale VIP
Ja, tiden har ett finger med i alla spel...
2010-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP