Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
05.12.05
20.47



blod, blåbär, jungfruns ljung och enbärsbrand


ljungen växer hög i år
genom snår löven yra
enbärsbuskar står i brand

blåbärsris, ljung
färgar kjol & hätta
viola lilla lila

nålen syr täta stygn
saxen vass
klipper båd tyg och kött

vagt hörs ur lya
gnällande strupar sjunga
räven gnager av sin tass




Fri vers av Nightngale
Läst 264 gånger
Publicerad 2005-12-05 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale