Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Okej detta låter inte jätte bra.... Men eftersom jag har avtal med mig själv att lägga upp allt jag skriver:


Skönheten av dessa fenomen

En kylig vinternatt
Vit snö kall som is
Du duckar undan kylan
Flyr till en brasa

En brisig vår afton
Blå knopp hälsar goddag
Du förundras över nåt
så oslyldigt som kommer ur nåt så mörkt

En hettande sommar morgon
Gul sol brinnande för alltid
Du lägger undan dina fasor
och fokuserar på en fridfullare tillvaro

En blåsig höst eftermiddag
Brunt löv svävar över marken
Du fångas av alla vackra färger
Du slukas av dess charm




Fri vers av Julia Vivvi
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-23 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Vivvi
Julia Vivvi

Mina favoriter
'Kärlek, ljuva kärlek'