Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fullmånen 21/12-10


Och nu lägger jag mej ner

Och nu lägger jag mej
ner lite här
och dör lite.
Nu lägger jag mej ner
och hör tomheten ropa.
Hånas lite.
Som månen
som bara ler.
Och väggarna
som så lätt pratar med mej.
Och......
du tänker för mycket.
Ja ja ja.
Som en ändlös roadmovie
livet
som ett löpande band.




Fri vers av Amphora
Läst 456 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-24 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amphora
Amphora