Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dear john

Tycker du inte jag var lite för ung?
lite för oerfaren?
hur kan du varit så grym?
titta inte tillbaka
På det mentala liket
jag förvandlats till
Flickan i klänningen
grät hela vägen hem
Jag ser allt så klart
nu när du är borta
du borde ha vetat
du borde ha vetat.




Fri vers av Julia Vivvi
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-25 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Vivvi
Julia Vivvi

Mina favoriter
'Kärlek, ljuva kärlek'