Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
04.10.22
21.40



Lekens hierarki


Vart du går
är längtan
beständig

tryggt, vilar
tillitsblicken

varsamt berör
närheten
våra andetag.




Fri vers av Nightngale
Läst 264 gånger
Publicerad 2005-12-06 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale