Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvbrus

som tvbrus
världen flimrar till
faller sidledes faller nedåt faller uppåt
natten är rosa och grå
som aska fruset vatten
jag blåser rök på förbipasserande drömmar
mitt hjärta brinner
eller är det själen som försöker kommunicera?
jag immar vinteridyllen
som tvbrus
världen är ett flimmer
mina ögon är satta på dimmer
snubblar till i mörkret
står på broar över telenät
tåget kommer
som tvbrus
världen flimrar till
och slocknar




Fri vers av grob adnama
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-27 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

grob adnama
grob adnama