Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
05.12.06
21.40



Ringlek


du lindar mig
runt ditt finger
så slår jag in
vidsteg samman
för dig

höfter gunga
fränt smakar
honungen
i kupad skål
du bjuder

rodnande
saftiga
smultron
smakrika
knastrande

solen
flämtar här
dina kinder
hetta när
hals så
lockande
är

din stämma
fagerskön
all toner
ljuder ur
i moll & dur

vi flätar hår
samman
binder
dansar
ringleken
vid vår källa




Fri vers av Nightngale
Läst 267 gånger
Publicerad 2005-12-06 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale