Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snårigt...från dagboksrenset



Fångad igen av
de svårfångade orden
försöker igen
fånga meningen trots att
jag oftast snubblar på den




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-02 13:32



Bookmark and Share


  T. André B.
Fastnade verkligen för de två första raderna, perfekt! Fint diktat! :)
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP