Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schack matt, dagboksrens



Svart och vit i krig
remi råder i envig
på rutigt bräde
ty döden försatte två
kombattanter i schack matt




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-02 16:56



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
tänk om du fått till en rick ändå
fast det är förstås ett fasligt sjå
att få till riktigt sådana rim
som int handlar om tjo eller tjim
blott om livet, kriget o döden därpå
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP