Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag ser hur du glömmer mina bokstäver innan du ens lärt dig mitt namn


och jag svarar i telefonen


hon ringer till mig klockan är nio
hon duschar mig i öl
och frågar mig om jag gillar rösten på hans kuk

jag säger att jag inte kan avgöra storleken
jag vill säga att jag bara hör hes ömhet
känner pralin smak och avrundade tur-fraser

jag vill säga att jag saknar honom

men jag är inte född som du med skedar och naturprogram
så jag säger att jag nog ska ut i helgen
och se om någon vill bjuda på frukostbröd




Övriga genrer av vega lando
Läst 384 gånger
Publicerad 2005-12-07 02:00



Bookmark and Share


  ninna
fotsätt att skriva du är en begåvning kram
2007-10-13

  Ms Lovecraft
Jeez, undrar om inte förordet är det bästa av allt! Ser framför mig scenen i Amelie från Mont-Martre där hon förvandlas till vatten och rinner ner på golvet...
2006-01-21

  Ylvavirvla
Ja, suveränt!
2005-12-08

    ej medlem längre
FY FAN! Min kära stjärna, hur i helskotta kan du vispa ur dig dessa tindrande ord??
"och frågar mig om jag gillar rösten på hans kuk

jag säger att jag inte kan avgöra storleken
jag vill säga att jag bara hör hes ömhet
känner pralin smak och avrundade tur-fraser"

Den sparar jag lätt! (och varför finns det bara femmor i betygsskalan, ge mig 500 minst!! ;)
2005-12-07

  Propella
Ja, du...

Jag vet inte riktigt hur du gör; men sluta för guds skull inte! Du skriver så sjukt bra texter att jag får ståpäls.
2005-12-07
  > Nästa text
< Föregående

vega lando
vega lando