Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annat perspektiv



Åker skidor på
vita moln stakar iväg
mot nya mål där
ingen annan har varit
lämnar inget spår efter

mig vill vara själv
begrunda livet lite
från ovan se hur
det tyr sig spegelvänt när
skidorna frasar i snön




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-02 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP