Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knölföda...nåja, smakar prima



Mandelpotatis
och tjälknöl med murkelsås
nedsköljt med danskt öl
mums för en skinnskalle som
ser TV:s nyårsvaka




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-02 22:41



Bookmark and Share


  * MARY *
Låter gott....själv åt jag Italiensk köttfärslimpa
2011-01-03

    ej medlem längre
Gott!
2011-01-03

  lodjuret/seglare VIP
annars kunde man lätt få för sig att 'ren-raka' var en norrländsk nationalrätt och slätt
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP