Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


levande stenar

 

strandsatta känslor

leker tafatt

i drömmarnas rike

 

vi är där på

livets strand

alla är den unike

 

tidens vågor sveper in

formar våra fina sandslott

för ett kort ögonblick

 

dock blir allt åter bara sand

när vågorna slår ner våra

livsverk till drömmars återblick

 

men det finns En som ej

bygger sandslott av liv

Han bygger ett tempel sin kropp

 

av levande stenar som Han

format själv Han kallar ropar

dem till sig av kärlek och hopp

 

och inte längre sandslott

i drömmarnas förgängliga

strandsatta rike

 

nej varje sten är utvald

formad precis som Han vill

Han gör var sten till den unike

 

ja Han gör var sten till den unike

 

 

kb

 




Bunden vers (Rim) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 993 gånger och applåderad av 14 personer
Utvald text
Publicerad 2011-01-03 04:33



Bookmark and Share


  Feminaz
En lisa för själen är att i tanken påminna sig om att man bär mening:-)
2011-01-08

    Mimmi17
Vilken bra text som verkligen förtjänar att bli läst och uppmärksammad. "Han gör var sten till den unike": ryser.
2011-01-07

  Catharina Edin VIP
'levande stenar' - mycket vacker rubrik till fin text -
2011-01-06

  Maria T
Grattis till stjärnan.
En underbar dikt
där varje sten är utvald
och formad precis som
Han vill.
2011-01-05

  Eaglemountains VIP
Och bilden kompletterar verket!! Tack!
2011-01-05

  Eaglemountains VIP
Underbar text, broder!

"nej varje sten är utvald



formad precis som Han vill



Han gör var sten till den unike







ja Han gör var sten till den unike"




Grattis även till den välförtjänta stjärnan i utvalda texter
2011-01-05

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen på första sidan av poeter.se "Utvalda texter"!!!
2011-01-05

  walborg
Fina symboler om andlig uppbyggelse.
2011-01-03

  Bibbi VIP
Bilden helt suverän som vanligt i det Du gör.
2011-01-03

  Bibbi VIP
"Av levande stenar, som först slipats till, Gud nu förenar och bygga vill, Sitt heliga tempel med återsken av klippan Kristus, där Gud tagit varje sten"
Sören Stadell i -70 talets s.k. karismatiska väckelse.
Applåd och bokmärke.
2011-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP