Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frystorkad väntar på att saven ska stiga...bagatell



Tårarna droppar
bakom ett isdraperi
våren glöder av
längtan mörker vik hädan
smält snön släpp solljuset fri




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-04 12:14



Bookmark and Share


  Bengt VIP
Verkligen värd att läsa! Du fångar en nordbos själ.
2011-01-04

    ej medlem längre
Väl uttryckt!
Gillas mycket!
2011-01-04

    Max Poisé
Vi är där...alldeles snart..
2011-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP