Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Störst av allt är rädslan



Rädslan starkare
än kärleken tog död på
den återigen
livet igenom kampen
pågår att betvinga den




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-04 13:03



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
betvinga är ett vackert innebördsord
då vi öppnar ordet
kanske söker vi betvinga för mycket
genom det ökar det vi ej önskar i styrka

faktiskt är det så
jag ser ormtjusaren lyfta av locket och genom flöjtens andning
gemensamandningen
följer de varandra
det farliga
rädslan
befrias

tack för bildväckan

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP