Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varm sand som kall snö lämnar spår efter dig där du går



Vandrar på öde
vita stränder det knarrar
under fötterna
solsken och bister kyla
sommaren är långt borta




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-04 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP