Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målet, efter alla tusen så återstår en, den slutliga dikten



En bra dikt förför
förleder och berör som
en lång utdragen
orgasm lever kvar som ett
lustfyllt minne tills du dör




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-05 10:57



Bookmark and Share


    Max Poisé
Kan komma ihåg en orgasm kan inte bara komma ihåg hur det kändes.

Så det lustfulla minnet får leva kvar...
2011-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP