Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogskyrkogården på trettondagsafton



Det enda som stör
tystnaden snöflingor som
lättsamt dalar ner
gran och tall sviktar för tö
hoppas att vintern ska dö




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-05 13:29



Bookmark and Share


  * MARY *
den va braaaa!
2011-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP