Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid för eftertanke



Tankarna landar
i tyst vinterlandskap tid
för kontemplation
havsörnen flyger lågt ser
tecken av spår i vit snö

fjolårskalven svag
fast i skaren ska snart dö
tiden rinner ut
två skott från skogsbrynet och
lockbetet har gjort sitt värv

jägaren rovdjur
utan respekt för allas
vårt behov av frid
oskyldiga får sätta
sina liv till utan strid

jakt har blivit till
en lek och ett tidsfördriv
för äldre små män
tystnaden ger utrymme
för tankar och fantasi

sorti





Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-05 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP