Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bores skugga

Vintern far fort fram
egensinnigt omkullkastande träd som troll
med yrande vitspiraler.
Ilande, isande vindar,
formande piskande törnen av himmelsljus snö,
tvingar folken att treva och tända
ljus i hjärtan,
ljus i själ.




Fri vers (Fri form) av Ayreon
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-06 06:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ayreon
Ayreon