Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Petra är förstås en panter som ligger och väntar i min gästsäng här hemmavid. Hon ligger där och filosoferar mest hela dagarna i väntan på en av mina gäster, så hon blir omkramad sådär som kramdjur gärna blir av just gäster.


Petra och hennes filosofiska lugn






Jag tycker att repliker som
'vi ses i helvetet'

har någonting positivt över sig
eftersom de inbjuder till sällskap
och viljan att mötas igen

som när man efter något antal år
återser en kär gammal vän.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 453 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-06 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP