Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små vita lögner eller korn av sanning...snöbagatell



Korn av snö faller
likt stjärnor från himmelen
med budskap till dig
sanningen du är inte
ensam öppna ditt sinne
möt de som lever nu

samt de i minne
andas in känn lättnaden
omhuldas av den
ta till dig kärleken som
faller ner från himmelen

och bli ett med den




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-06 14:54



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
hmmmm... det är inte en bagatell du lyfter fram här
det är det enda

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP