Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Talteori, fyra är fler än en...älskar er mest av allt på jorden...



Första känslan var
något dog inom mig när
ni lämnade mig
den andra är jag lever
så länge ni barn finns kvar




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-06 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP