Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tlll en älskad vän...ingen bagatell



Varför så sorgsen
när korpar kraxar över
smärtan i ditt bröst
vad är den när himmelen
skänkt en ängel till din tröst




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-06 15:30



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En icke oäven text, på något vis skriven som ville den skänka tröst till ett möjligt uppgivet hjärta för att livet rådbråkar en så. Tvenne kärvar havre samt några fröbollar till småfåglarna förtjänte texten
2011-01-06

  Tina-sol
fin!
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP