Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vit skjorta

vit skjorta och svarta skor
grön gubbe och röd amour
skär skumpa i fyllda glas
het älskog och vild extas

röd kärlek på grönan äng
vitt lakan i dubbelsäng
styv kuling på öppet hav
slagsida och gå i kvav

Stor mage och litet barn
utredning av trassligt garn
dyr villa och borgenslån
skilsmässa och flytta från

porrsurfa som tidsfördriv
skörlevnad och uteliv
bakfylla och själasår
röd näsa och gråa hår




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Anders P VIP
Läst 635 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-12-07 19:16



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Fin fin. Skulle jag vilja höra sjungas.
2008-09-06

    Bodil Sandberg
Enormt bra...älskar den...
2005-12-08

  Teresia Ridell
Snyggt, fyndigt och sanningsenligt vemodigt.
Snyggt snidat om långt skeende i kort-form.
2005-12-08

  Roger VIP
Den här texten får mig osökt att tänka på Allan Edwall men i en modernare tappning. Härligt mustig och med knorrar och snygga rim. Bravo!
2005-12-07

  Daniel_78 VIP
en klar favorit om hur livet som rinner bort i avloppet
2005-12-07

  Anna H
Härliga rim om hur livets gång. Gillar denna, även om jag tycker den slutar lite sorgligt. Får sagorna aldrig några lyckliga slut numera? Inga "så levde de lyckliga i alla sina dagar"-slut...
2005-12-07

  sol
den här tyckte jag om. andas styrka.

skär skumpa i fyllda glas
het älskog och vild extas

röd kärlek på grönan äng
vitt lakan i dubbelsäng

fastnade här. äh, går inte välja allt är bra!
bra rim, flyt. verklighetsinnehåll. tydligt. tänkvärt och snygga jämna rader.
2005-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP