Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka, en serie korta bagateller



Lyckan kändes som
en evighetsstund men var
blott för en sekund

Lyckan kommer och
går lycklig den som får en
lycka som består

Lyckligt nog minns jag
lyckliga ögonblick de
andra har jag glömt

Olycka är att
aldrig ha fått känna på
lyckliga stunder

Lycka är att få
se ett barns glädje glittret
i hennes ögon
olyckligt nog hon blir stor
se ingen lycka består





Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-08 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP