Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig, du vet vem du är...om inte så till någon annan blomma


Till en narcissus som längtar efter den innerliga villkorslösa bekräftelsen i kärleken



I förgätmigej
ryms en tusensköna ett
ögonblick som få
kan fånga ty hennes blå
blick är klarsynt nog kan se

rakt igenom din
det du försöker dölja
du illusionist
drömmar slår sällan in du
kommer aldrig att bli min

jag är inte en
snittblomma som torkas likt
många skönheter
gör utan vild och vacker
som hellre dör än vissnar




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-08 14:50



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Att verkligen se någon, att önska att någon ska se...detta sökandet beskriver du väl. Fina öppna och längtansfulla ord till någon.
2011-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP