Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varats här och nu förbiser närvaron



Går i cirklar runt
i kring letar efter det
uppenbara men
finner ingenting annat
än mig själv i mitt vara





Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-08 16:20



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
och

det

är väl vackert

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP