Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onskan har lämnat land...vaknade upp ur en ljuv dröm



Ett skepp lägger an
på kajen väntar ondskan
förklädd till en man
snart ska han gå ombord och
för allra sista resan

ut på öppet hav
med döden tätt i släptåg
där ska det segla
i mörkret bortom allt liv
ett spökskepp som saknar hamn




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-09 10:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Flygande holländaren?
2011-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP