Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens smärta kroppens boning



Dunkla skrymslen och
vrår döljer alla sår som
har läkts med tiden
visst osynliga ärr finns
det hjärnan glömt kroppen minns




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-09 12:03



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så är det och
ju mer vi öppet lyssnar förtäljer oss såren
läkandet

tack

Tack att Dagens Skönhet Lever Med Dig

Själsöga
2011-01-09

  Teresia Ridell
Vist o snyggt snidat !
2011-01-09

  Ninananonia VIP
Ja, allt finns sparat i varje cell.
Sanna ord :)
2011-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP