Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev idag för minnena imorgon



Allt gammalt som flytt
betyder lika mycket
trots allt som är nytt




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-09 14:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Livet är inte de dagar som gick utan de man minns.
2011-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP