Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är inte sprunget ur verkligheten även om det verkar så...bagatell



Fallossymboler
på ett kafé glödande
lava flödar ur
Grande Dame Etna rinner längs
med hennes kurviga ben

sitter i skuggan
vid ett magnoliaträd
dricker en latte
betraktar skådespelet
från bergsbyn ovan molnen

kvinnan mittemot
sparkar lättsamt på min fot
kisar i solen
ser hur hon drar upp kjolen
ett barn av Grande Dame Etna

känner en hand som
söker min en trevare
som får hjärtat att
slå och min fallos att stå
Sicilien jag älskar dig!




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-09 15:59



Bookmark and Share


  * MARY *
wow.............................!!!
2011-01-09

  Larz Gustafsson VIP
Ja, det finns ju olika uppfattningar om vad verkligheten de facto är.
2011-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP