Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


<em>en sång....</em><br>


Himlens hemlighet

 

 

Du bär min sorg

Du bär min skam

Du bär min lastkorg

Du bär mig som ett lamm

 

Du upprättar min själ

Du upprättar min hälsas kraft

Du upprättar vill mig väl

Du upprättar det jag mist och haft

 

Stjärnvärldars oändlighet

Kanske liv på nån annan planet

Men det som väger störst för sig

Är att Du älskar till och med en sån som mig

Ja universum rymmer inte  Din härlighet

ändå bor Du i mitt inre

Du underbara himmelska hemlighet

 

Du ger den trötta nytt mod

Du ger styrka åt mina ben

Du ger mig levande ord

Du ger trots att natten är sen

 

Därför är Du min himmel

Därför är Du mitt hjärtas allt

Därför fröjdas jag mitt i allt vimmel

Därför tinar jag trots att det är kallt

 

Stjärnvärldars oändlighet

Kanske liv på nån annan planet

Det som väger störst för sig

Är att Du älskar till och med en sån som mig

Ja universum rymmer inte  Din härlighet

ändå bor Du i mitt inre

Du underbara himmelska hemlighet

 

 

kb

 




Bunden vers (Rim) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-10 14:48



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Håller med Bibbi .... och detta var nästan som en psalm ur Psaltaren ...
2011-01-10

  Bibbi VIP
Så övermåttan stort och härligt att det övergår allt förstånd.
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP