Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pianot

Sinnet skenar
stormar ut
vidsträckt fruktan
för det stora

Benvita tangenter
gnisslande tandrad
utomvärldslighet
en annan verklighet

Manar melodi
ur melankolisk ton
formar ett jag
i magert dön av moll

Inombords rummet
dess expansion
och känslan av
att väggar krymper, krymper

Rädslan,
för tidens slut




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ayreon
Läst 460 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-10 19:55



Bookmark and Share


  blaite
Snyggt
2011-01-13

  Anna*
Väl beskriven känsla med ett musikaliskt anslag på tangenterna! Love it!
2011-01-13

  Cissmoll
Otroligt vacker. Jag som pianist blev förälskad i den här direkt.
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Ayreon
Ayreon