Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågan: Varför?

Varför är det så här?

Varför, den frågan kan man ställa i all oändlighet utan att få något svar

det är något vi undrar

när vi inte förstår

när vi inte kan förstå,
eller vill.

Varför krigar man,

varför våldtar man

varför misshandlar man

varför torterar man?

Varför drabbar allt elände oskyldiga människor?

Varför gör dem skyldiga sig skyldig till allt det här?

Varför ser världen ut som den gör?

Varför har det vissa bra och andra det inte?

Det här kan man fråga sig utan att det tar slut...




Fri vers av Night_nymph
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-10 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Night_nymph
Night_nymph