Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motigt



På väg att drunkna
simmar mot en gyllene
strand fylld av kvicksand




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-11 14:01



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Hm..ibland gör man just det där.. Fyndigt !!
2011-01-12

  Maria Natasja
Du upphör aldrig med att leverera fantastiska små pärlor. Med ett stort innehåll, bör tilläggas:))) BRA!
2011-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP